Tiesitkö, että Coca-Cola ratkaisee monia arkipäiväisiä ongelmia – ensi kerralla saatat siis jättää virvoitusjuoman juomatta ja ryhtyä hommiin.

Välillä tuntuu siltä, että saamme kuulla päivittäin Coca-Colan vaihtoehtoisista käyttötarkoituksista. Coca Colaa voi lisätä salaiseen reseptiin, sitä voi käyttää siivoamisessa ja jopa lääkkeenä (hiilihapoton Coca-Cola pahoinvointiin), virvoitusjuoman käyttötarkoitukset ovat rajattomat.

Emme myöskään unohda sitä, kuinka hyvältä jääkylmä kokis maistuu kuumana kesäpäivänä!

cola with ice closeup

The Coca-Cola Company ei mainosta juomaansa siivous tai muuhun epäolennaiseen tarkoitukseen. Yritys kuitenkin jakaa lukuisia reseptejä, joissa käytetään Coca-Colaa.

Ja sitten asiaan… Alla kolme kätevää niksiä, joihin voit käyttää Coca-Colaa!

Puhdista silmälasit

Hiero Coca-Colalla kostutettulla puhdistuspyyhkeellä silmälaseja. Hapokas juoma irrottaa helposti lian ja tahrat. Muista pyyhkiä lasit vedellä kostutetulla rätillä pesun jälkeen, jotta tahmea Coca-Coca ei jää kiinni linsseihin.

Tuunaa BBQ-kastike

Coca-Colan makua kannattaa hyödyntää makeissa kastikkeissa, jotka sopivat erinomaisesti grillatun lihan ja erityisesti possun kanssa. Coca-Colasta saa valmistettua todella herkullisen BBQ-kastikkeen. BBQ-kastikkeesta on olemassa lukuisia versioita, mutta yksinkertaisimmassa reseptissä Coca Colaa lämmitetään, jonka jälkeen joukkoon lisätään ketsuppia ja muutamia mausteita.

Pehmeyttä ihovoiteille

Tämä on simppeli ja ihana idea! Sekoita lusikallinen Coca-Colaa tavalliseen ihovoiteeseen. Tämä antaa ihollesi silkkisen ja kiiltävän lookin. Vähäinen Coca-Colan määrä ei myöskään tee ihostasi tahmeaa.

Tässä käyttötarkoituksia ihmisille, jotka eivät välttämättä pidä Coca-Colan mausta.

Jaa vinkit myös Facebookissa, jotta ystäväsi voivat kokeilla ”ihmejuoman” vaikutuksia.

Lähde: tiphero.com