Ravintolatyöntekijät tunnistavat Tinder-deittailijat, usko pois.

Luulitko pystyväsi hoitamaan Tinderdeittisi niin että kukaan ei hoksaa kyseessä olevan nimenomaan Tinderdeitti? Väärässä olet…

Tässä viisi merkkiä joista ravintolatyöntekijät tunnistavat Tinderin kautta järjestetyt ensitreffit.

1. Deittailijat ovat laittautuneet vähän liian hienosti

Tinderöijät ovat toisilleen entuudestaan tuntemattomia, joten homman ei haluta kaatuvan ainakaan laittautumattomuuteen. Asustukseen ja meikkeihin on siis panostettu selvästi normaalia enemmän.

2. Toiveikas pälyily baaritiskillä

Etenkin miehillä on tapana tulla paikanpäälle hyvissä ajoin ja pälyillä baaritiskiltä sisäänastujia. Miehen kasvoilta voi lukea toiveikkuuden joka kasvaa aina kun kaunis nainen astuu sisään. Toiveikkuuden voi myös nähdä kuolevan nopeasti kun sisään astunut nainen ei ollutkaan Tinderkumppani.

3. Kömpelö tervehdys

Tinderdeittailijat eivät yleensä ole koskaan ennen nähneet toisiaan, joten ensikohtaaminen on usein hieman nihkeä ja vaivaantunut. Tervehdys baaritiskillä on jonkinlainen halauksen ja kättelyn kömpelö välimuoto. Baarimikkojen mukaan miehet pyrkivät yleensä halaamaan, naiset kättelemään.

4. Tylsät puheenaiheet

Tinderdeittailijat puhuvat yleensä juurikin niistä kaikkein arkisimmista ja ensitreffeille tyypillisistä aiheista: Kotipaikkakunnista, töistä ym. Näitä juttuja ei Erkkikään jaksa kuunnella – ainakaan baarimikot eivät omien sanojensa mukaan jaksaisi…

5. Huonosti menevien Tinderdeittien varma merkki

Hyvin sujuvat Tinderdeitit tunnistaa siitä mistä minkä tahansa muunkin hyvin sujuvan deitin: Pari saa toisensa nauramaan. Huonosti sujuvan deitin puolestaan tunnistaa vaivaannuttavan ilmapiirin lisäksi siitä, että toinen pareista pyyhkii puhelimensa näyttöä samalla kun toinen on käymässä vessassa: Uusi Tindermatch on jo hakusessa!


Katso myös:
Lisää kurkistuksia tarjoilijoiden sielunelämään
 

Lähde: Ilta-Sanomat / The Daily Share