Voita kahviin? Kyllä kiitos!

Voin lisääminen kahviin ollut yksi kahviharrastajien kuumimmista trendeistä jo pidemmän aikaa. Harrastajat suosittelevat laittamaan mukilliseen kahvia pari ruokalusikallista aitoa voita, joka on peräisin ruohoa syöneistä ”luomulehmistä”.

Miksi ihmeessä voita kannattaisi lisätä kahviin? Tässä viisi syytä:

1. Energiaa pidempään ja tasaisemmin

Tavallinen kahvi antaa hetkellisen energiabuustin, jota seuraa totaalinen väsähdys hetken päästä. Tämä vastaa ”sokerishokkia” kovan karkkimässäilyn jälkeen. Väitetään, että voi ja kofeiini yhdessä antavat energiabuustin joka kestää pitkään, koska rasvainen voikahvi imeytyy hitaammin.

2. Maku

Voikahvi maistuu ja näyttää lattelta. Suutuntuma on rasvaisen paksu, kuten olettaa saattaa. Makuasioista on turha kiistellä, joten kokeile itse!

3. Pitää nälän loitolla

Voikahvi voi auttaa myös laihduttamisessa. Saat pidettyä näläntunteen paremmin loitolla lounastaukoon asti, kun tankkaat laadukasta ja näläntunnetta ehkäisevää rasvaa kahvisi kanssa. Näin et sorru makeisiin välipaloihin ruokataukojen välissä.

Päätitkö kokeilla voikahvia? Muista kuitenkin, että voissa on runsaasti energiaa. Parista ruokalusikallisesta saat energiaa noin 200 kaloria, joten muista lisätä tämä dieettikirjanpitoosi! Muista myös käyttää vähäsuolaista tai suolatonta luomuvoita normaalin voin tai margariinin sijaan.

 

Katso myös:

Lähde: Fox

Kuva: Ashishlohorung

Kommentit

kommenttia