Hipsterit ovat omineet pitkän liudan erilaisia ruokia, asioita ja esineitä – viikset, suolakurkut, kirjoituskoneet, LP-levyt, erikoiskahvit… Me Herkkusuussa kuitenkin toivomme, että hipsterit jättäisivät ainakin muutamat ruoat rauhaan, koska niitä haluavat syödä muutkin tulematta leimautuneeksi hipsteriksi.

 

1. Suolakurkut

  • Suolakurkkuja on valmistettu nykyisenkaltaisilla menetelmillä tiettävästi yli 4000 vuoden ajan eri puolilla maailmaa. Ennen jääkaappien ja pakastinten keksimistä ruokaa säilöttiin yleisesti suolaliemessä. Menetelmä on edelleen toimiva ja suolakurkut muidenkin kuin hipsterien herkkua.

 

2. Lehtikaali

  • Lehtikaali on kasvis, eivätkä hipsterit voi väittää omistavansa kasvista. Lehtikaalista on lyhyessä ajassa tullut hipsterien lisäksi myös terveysintoilijoiden ja oikeastaan lähes kaikkien suosikkikasvis.

 

3. Pienpanimo-oluet

  • Pienpanimo-oluita valmistetaan nimensä mukaisesti pienissä, perinteisissä ja yleensä perhepiirin omistuksessa olevissa panimoissa. Kuten suolakurkkuja, myös olutta on valmistettu jo tuhansien vuosien ajan. Pienpanimo-oluet ovat kaikille, eivät vain hipstereille.

 

4. Kimchi

  • Kimchi on perinteistä korealaista kasvisruokaa, jota valmistetaan käymisen avulla. Yleensä kimchi valmistetaan erilaisista kasviksista ja hedelmistä, joista tunnusomaisin on kiinankaali. Kuten todettua, kimchi on korealainen ruokalaji – se ei siis kuulu yksinoikeudella hipstereille.

 

5. Pekoni

  • Jostain syystä myös pekonista on viimeaikoina tullut hipsterien suosikki. Pekonia laitetaan kaikkeen, siitä jopa punotaan tacoja (- joka muuten on jälleen yksi hipsterien omima ruokalaji). Myös hipsterit saavat kyllä luvan rakastaa pekonia, kunhan ymmärtävät että he eivät ole rakkautensa kanssa yksin.

 

Lähde: Huffington Post

Kuva: Voglia

Kommentit

kommenttia