Huffington Post esitti kymmenelle ravintoterapeutille kysymyksen…

”Mitä tilaisit McDonald’sissa?”. Alla muutama poiminta ruoista joita ravintoterapeutit tilaisivat.

Pieni hampurilainen ja minisalaatti

Mikäli haluaa suosia Mäkkärin perinteistä hampurilaistarjontaa, niin Katherine Brooking suosittelee pitäytymään pienessä hampurilaisessa ja korvaamaan ranskalaiset minisalaatilla.

Kanawrap, minisalaatti ja omenaviipaleet

Marjorie Nolan Cohn valitsisi kanawrapin sweet chili -kastikkeella. Minisalaatin ja omenaviipaleiden avulla wrap-annoksesta saisi kohtalaisen hyvän ateriakokonaisuuden. ”Kanawrap ei ole kaikkein paras vaihtoehto kalorien kannalta, mutta kun Mäkkäriin on kerran tultu niin tyydytetään nälkä nyt sitten kunnolla” Cohn toteaa.

Neljä nugettia, pienet ranskalaiset, omenaviipaleet, jogurtti

Angela Ginn-Meadow valitsisi lastenaterian neljällä nugetilla. Pienikokoinen ateria sisältäisi sopivan määrän kaloreita (alle 500 kcal) ja sisältäisi hedelmää, vaikka ei ehkä pitäisikään nälkää kovin pitkään.

Kanasalaatti

Julie Upton ottaisi Premium Southwest -kanasalaatin, koska siitä saa kasviksia ja proteiinia ilman prosessoituja viljatuotteita (eli hampurilaissämpylää).

Mukaan mahtui myös yksi rohkea toisinajattelija:

Tuoreet ranskanperunat ja suklaapirtelö

”Jos tarvitsen nopeaa energiaa, valitsen uunituoreet ranskanperunat ja suklaapirtelön. Satun pitämään ranskanperunoista ja suklaapirtelöistä. En välittäisi terveellisyydestä, voin syödä terveellisemmin myöhemmin.” Rebecca Scritchfield toteaa.

Mitä sinä tilaat Mäkkärissä? Kommentoi alla!


Katso myös:
Lisää McDonald’s-erikoisuuksia
Lisää ruokaan ja terveyteen liittyviä erikoisuuksia

Lähde: Huffington Post

Kommentit

kommenttia