Skandaali riepottelee erästä norjalaista McDonald’sia, jonka henkilökunta ei päästänyt sokeaa naista syömään ravintolassaan. Syynä naisen ulosheittämiseen oli opaskoira, jota ilman nainen ei tule toimeen.

Fredrikstadilainen Tina Marie Asikainen kirjoittaa Facebook-sivuillaan, että hän oli viisivuotiaan tyttärensä ja mustan labradorinnoutaja-opaskoiran kanssa paikallisessa McDonalds’issa ruokailemassa, kunnes henkilökunta otti heidät silmätikukseen. Työntekijät tulivat sättimään naista ja vaatimaan kovaäänisesti tämän poistumista ravintolasta, koska koirat eivät ole sääntöjen mukaan sallittuja ravintolassa. Kehoitukset eivät loppuneet edes siihen kun Asikainen näytti henkilökunnalle koiran id-korttia, josta kävi ilmi että kyseessä on sokean opaskoira.

Lopulta Asikainen poistui ravintolasta itkien.

 

Internet-kansa naisen puolella – McDonald’s pahoittelee

Asikaisen Facebookissa jakamaa huonoa kokemusta on jaettu Facebookissa tuhansia kertoja. Asikainen saattaa myös nostaa asiasta oikeusjutun. Norjan McDonald’sin lehdistöpäällikkö on jo pahoitellut tapahtunutta toteamalla että ”näin ei todellakaan pitäisi tapahtua”.

 

 

Katso myös:

Lisää McDonald’s-erikoisuuksia

 

 

Lähde: Independent / Iltalehti

Kuva: Tomas Caspers

Kommentit

kommenttia