Juo päivittäin lasillinen kookosmaitoa — useat terveysvaikutukset saavat kehosi kiittämään sinua!

Kookosmaito ehkäisee tauteja ja epämiellyttäviä vaivoja tehokkaasti!

Kookospähkinä on hedelmä, joka sisältää useita terveydelle tärkeitä hivenaineita ja vitamiineja. Kookosmaito onkin erinomainen vitamiinien lähde ja kaiken lisäksi sitä on helppo juoda aivan sellaisenaan.

Vähäisen kalorimääränsä lisäksi kookosmaito sisältää runsaasti kuituja, C-vitamiinia, entsyymejä, magnesiumia, kalsiumia, kaliumia, mangaania ja aminohappoja.

Lue alapuolelta syyt, joiden vuoksi ei olisi lainkaan hullumpi ajatus juoda kookosmaitoa päivittäin!

Pixabay

1. Alentaa kolesterolia.

Kookosmaidon säännöllinen juominen voi auttaa alentamaan LDL-kolesterolin määrää veressä. HDL-kolesterolin (hyvä kolesteroli) määrä veressä sen sijaan lisääntyy. Tämä suojaa sinua sydän- ja verisuonitaudeilta, jotka ovat suuri ongelma erityisesti suomalaisten keskuudessa.

2. Tehostaa ruoansulatusta.

Kookosmaito sisältää runsaasti kuituja, jotka auttavat ruoansulatustasi toimimaan paremmin. Tämän seurauksena aineenvaihduntasi paranee ja painonhallinta helpottuu. Kookosmaito lievittää myös vatsassa olevia tulehduksia ja ärsytystä.

Untitled

3. Alentaa verensokeria.

Kookosmaito sisältää hyvin vähän sokeria ja se on täynnä antioksidantteja. Kookosmaidon on todettu alentavat myös verensokeria.

4. Erinomainen energianlähde.

Kookosmaito sisältää suoloja, jonka vuoksi sen nauttiminen palauttaa kehoosi aineita, joita olet menettänyt urheilun tai yön aikana. Kookosmaito sisältää myös monia hiilihydraatteja, jotka nostavat energiatasoasi välittömästi.

5. Ehkäisee ja lievittää tulehduksia.

Kookosmaidolla on useita antibakteerisia ominaisuuksia. Voit siis kokeilla levittää kookosöljyä tulehtuneeseen kohtaan.

6. Ehkäisee ihon vanhenemista.

Kookosmaidon sisältämät antiksidantit suojaavat sinua stressiltä. Stressin on todettu vaikuttavan ihon hyvinvointiin ja ikääntymiseen.

Kookosmaito auttaa sekä kosmeettisiin, että terveydellisiin vaivoihin! Nauti sitä yksi lasillinen päivässä ja voit terveemmin sekä ehkäiset erilaisia sairauksia.

Jaa terveysvinkit ystävällesi, joka rakastaa kookosta ja sen makua.

Lähde: gutfuerdich.co